09.12.2017
Vanaf
13:00
Prijs

€100

Lesgevers

Chantal Acda (gekend van oa. Chantal Acda, True Bypass en Isbells)

Masterclass Songwriting met Chantal Acda: Extended

De Masterclasses Songwriting worden stilaan een mooie traditie binnen Depot Academy. Na Frank Vander linden, Neeka, Venus in Flames en Eva De Roovere komt dit najaar Chantal Acda haar ervaring, inzichten, trukendozen, en andere handige songschrijf-tips voor de tweede keer delen met jullie.

Liedjesschrijven kan vertrekken vanuit verschillende ankerpunten. Tijdens deze vervolg-workshop Songwriting gaat Chantal Acda samen met de deelnemers op zoek naar puurheid, eigenheid, het dragen van songs, en dat op een verhalenvertellende manier.

Er wordt verder gegaan op de Masterclass Songwriting die Chantal eerder dit jaar gaf. Maar ook als je deze lessen niet kunnen volgen hebt is het ook mogelijk om gewoon mee te doen. Er wordt dan wel al een zekere basiskennis of ervaring van songwriting verwacht.

Er is voldoende tijd en ruimte voor leuke oefeningen en ook je eigen songs komen uiteraard aan bod, zodat je nuttige feedback kan krijgen, zowel van Chantal als van de andere deelnemers. Ook zal er gewerkt worden aan het geven van een miniconcertje dus ook podiumpresence passeert de revue.

Voorkennis: je moet minstens enkele basisakkoorden kennen en ooit al eens een paar songs geschreven hebben.

Praktisch

Zaterdag 9 december en 16 december
Telkens van 13u00 tot 18u00

Locatie: Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Inschrijven