27.01.2018
Vanaf
15:00
Prijs

Gratis

GRATIS INTRODUCTIE: ABLETON LIVE 10

Abletonners aller lande: Heuglijk nieuws! De release van de nieuwe Ableton Live 10 werd zojuist aangekondigd!

Om dit te vieren verwelkomen jullie graag op een gratis workshop/infosessie "What's new in Ableton Live 10".

Onze Ableton certified trainer, Jef Aerts, zal jullie toelichten wat er allemaal nieuw is in deze Live 10.

Ontdek als eerste de indrukwekkende features van de vernieuwde versie van dit toonaangevend muziekprogramma en stel al uw prangende vragen.

Gratis en voor niets op zaterdag 27 januari in Het Depot!

Inschrijven kan via het onderstaande formulier.

Praktisch

Zaterdag 27 Januari 2018
Van 15u00 tot 16u00

Locatie: Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Lesgevers

Jef Aerts

Jef Aerts is een van de eerste 'Ableton Certified trainers' in België. Hij geeft ondermeer workshops DJ/remix with Ableton Live, Live on Stage en Ableton Advanced Production.

Jef Aerts is al sinds 1996 professioneel geluidstechnicus in zowel muziek- als audio- postproductie. Hij werkte in één van de grootste muziekstudio’s van België, Galaxy Studios, waar hij de knepen van het vak leerde. Momenteel werkt hij als geluidstechnicus bij A Sound. Hij is verantwoordelijk voor de geluidsmontages, sound design en mixages van talrijke TV commercials, TV series, kort- en langspeelfilms.

Als muziekproducer is hij in vele stijlen thuis. Zijn recentste project "Jef N Tim" duikt geregeld op in de Beatport Electro-House top100! Jef leert muzikanten, producers en DJ’s de eindeloze creativiteit van Ableton Live en werd een van de eerste certified trainers voor België. Zijn interesse gaat vooral uit naar elektronische muziek, sound design, mastering, surround sound & game audio.

Inschrijven