13.04.14

Theetijd met Mr. Scruff

Locatie: Zaal Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Doors: 16:00

Een échte thé dansant die overloopt van gezelligheid.

Theetijd met Mr. Scruff

13 april wordt een zondag zoals een zondag hoort te zijn. Om 16 uur openen we de deuren van een namiddag vol leuke muziekjeszondagse gezelligheid met bijbehorende theetjes en andere zondagse drank. De mannen van Bar Stan, u weet wel, die nieuwe hippe place to be in de Constantin Meunierstraat zullen uw zondagse inwendige mens komen soigneren.

Grote theefanaat van dienst is Mr. Scruff, DJ en cartoonist.  

Om de gezelligheid compleet te maken, draait hij u vanaf 20 uur ten dans met zijn mixes van soul, funk, hip hop, jazz, reggae, dubstep, latin, ska, disco, house, funk.. Een lange lijst van genres, aangezien Mr. Scruff een muziekliefhebber pur sang is. Al sinds 1984 is hij intensief met muziek bezig. Op 13 april komt hij u met plezier laten horen welke muziek hem gedurende die 30 jaar geïnspireerd heeft. En zoals het een oldskool DJ met zoveel muzikale bagage als Mr. Scruff betaamt, zal hij maar liefst 5 uur lang draaien!

 

Mr. Scruff komt niet alleen. Hij brengt Denis Jones mee, een muzikale doe-het-zelver uit het Engelse Manchester. Beatboxend en loopend bouwt hij een complexe muur van trommelvliesplezier op. Jones gaat van blues tot zwaarmoedige elektronica, een intrigerende ervaring.

De line-up wordt vervolledigd door Mr. Leenknecht, creatieve duizendpoot van eigen bodem. DJ, graficus, radioproducer bi Chase, onderdeel van Futuristik Soul, Mr. Leenknecht is het allemaal. Hij neemt een muziekcollectie vol grooves, funkiness en feel-good vibes mee.

Een thé dansant die overloopt van gezelligheid dus op zondag 13 april in Het Depot.

Er is ook een mogelijkheid om een combiticket te kopen. Voor €20 kan u dan gaan brunchen in Bar Stan én komen genieten van Mr. Scruff in Het Depot. Voor reservatie van de brunch, belt u best eerst even naar Bar Stan (016/889083).

Praktische info

Prijs:

€13 - €16

Voordeelprijs:

Cultuurkaart KU Leuven: €11 - €13

COMBITICKET: brunch in Bar Stan + ticket voor 13 april: €20. Combitickets zullen zondag zelf ook nog te koop zijn in Bar Stan zelf.

TIMING:
16h: Doors Foyer + Mr Leenknecht
19h: Doors zaal + Denis Jones
20h: Mr Scruff

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

KBCStella ArtoisPepsiStudio Brussel

Prov Vl-BrabantWin For LifeLeuvenVlaanderen

HumoRadio 1De Standaard