21.05.13

Nachtkracht Deluxe met Sam Amidon & Stoomboot

Locatie: Foyer Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Doors: 20:00

Groot nieuws: Sam Amidon komt voor NachtKracht naar Het Depot! Een Deluxe gast vraagt om een Deluxe editie!

Nachtkracht Deluxe

Groot nieuws: Sam Amidon komt voor NachtKracht naar Het Depot! Een Deluxe gast vraagt om een Deluxe editie!

Voor fervente Duysterluisteraars zal Sam Amidon geen onbekende zijn. Deze Amerikaanse singer/songwriter maakt prachtige countryfolk, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar en banjo. In mei brengt Sam Amidon z'n nieuwe album 'Bright Sunny South' uit, en ter ere daarvan passeert hij in duobezetting in Het Depot. 'I See The Sign', z'n vorige album, werd door muziekwebsite Pitchfork.com onthaald op een uitzonderlijk positieve review en een score van 8.1/10. Onze eigen De Standaard schreef: "Freakfolk? Kan best, maar zo'n label zegt niets over de magische kleuren en weerloze songs op dit prachtige album, die niets anders te bieden hebben dan hun broze schoonheid. ****"

Stoomboot kennen vaste NachtKrachtgangers misschien nog van z'n passage in Bar Del Sol eind vorig jaar. Niels Boutsen, zoals de burgerlijke stand hem kent, brengt prachtige naar kleinkunst leunende nummertjes met dromerig gitaarspel en een stem die u in een ideale wereld elke nacht in slaap zou fluisteren. Fraaie teksten, ontroerende nummers, vaak grappig dan weer heel serieus. Stoomboot staat dit jaar voor de tweede keer op rij voor een vol Sportpaleis tijdens Nekkanacht, maar maakt ook graag tijd om in Het Depot te passeren.

De capaciteit is zoals steeds beperkt. Aanwezigheid op het facebookevent levert je een korting van €2 maar geen gegarandeerde plaats op, kom dus zeker op tijd! Vol is vol.

Praktische info

Prijs:

€8

Voordeelprijs:

Zet je aanwezig op het Facebookevenement en betaal maar €6

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

KBCStella ArtoisPepsiStudio Brussel

Prov Vl-BrabantWin For LifeLeuvenVlaanderen

HumoRadio 1De Standaard