24.02.14

Me First and the Gimme Gimmes

Locatie: Zaal Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Doors: 19:30

Een all-star-punk-rock supergroep en coverband in Het Depot!

main act
Me First and the Gimme Gimmes

De punkrock coverband Me First and The Gimme Gimmesbestaande uit Spike, Dave, jackson, Fat Mike en Joey covert sinds de jaren '90 al nummers in de meest uiteenlopende genres. Hun eerste album 'Have a Ball' (1997) staat vol covers van van klassiekers uit de jaren '60, '70 en '80 van bekende singer-songwriters, zoals Elton John, 'Are a Drag' (1999) bestaat dan weer volledig uit covers van showmuziek en op hun meest recente album 'Sing in Japanese' (2011) coveren ze enkele Japanse muziek. En ja hoor, zanger Spike zingt ook effectief in het Japans, gecheckt, bijgeschaafd en goedgekeurd door Japanse toeristen. Dat alles voor hun Japanse tournee.

Zouden ze op 24 februari ook een nummertje in het Nederlands zingen dan?

19h30    Doors

19h45 – 20.15    Homer (30’)

20h45 – 21.20    Old Man Markley (35’)

21h45    MFGG

support act
Homer

Homer is een van de meest bekende Belgische punkcore'n roll bands. Met meer dan 600 concerten achter de kiezen (waaronder op Pukkelpop, Groezrock, Rock Herk, ...) en verschillende releases zijn ze ook een van de hardst werkende bands.

Zelf omschrijven ze hun muziek als volgt: "Heavy, rockin' punk meets metal meets the core with twisted breaks, a burning intensity and enough energy to boost you into the universe...fueled by lyrics that deal with both social and personal issues."

support act
Old Man Markley

Omdat bij Me First and the Gimme Gimmes enkel een écht feest wordt als het publiek voldoende opgewarmd is, zijn er die avond 2 voorprogramma's. 

Old Man Markley is een zevenkoppige punk bluegrass band, die dit jaar mee op Europese tour is met Me First and the Gimme Gimmes. Maar wel eentje die anders is dan alle anderen. Ze nemen elementen van de punk en bluegrass muziek en mixen die dan "into a cross-pollinated “newgrass” amalgam that has resulted in a boot stomping good time for fans around the world." Dat wordt een opwarmer van jewelste!

Uitverkocht
Uitverkocht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

KBCStella ArtoisPepsiStudio Brussel

Prov Vl-BrabantWin For LifeLeuvenVlaanderen

HumoRadio 1De Standaard