23.02.12

The Hickey Underworld

Locatie: Zaal Het Depot - nieuwe locatie, Kapucijnenvoer 47, 3000 Leuven
Doors: 19:30

The Hickey Underworld stelt hun tweede plaat ‘I’m under the House, I’m Dying’ voor in Leuven.

main act
The Hickey Underworld
Bekijk video

The Hickey Underworld, de spannendste binnenlandse rockband, komt in februari terug met ‘I’m under the House, I’m Dying’. Iets om naar uit te kijken want het debuut van de brutale Antwerpse apen (dixit (cp)) was niet meer of minder dan een mijlpaal. Nationale roem en een plek op Rock Werchter, Pukkelpop, Dour, Lokerse Feesten en tal van andere festivals waren hun beloning.

Voor hun tweede worp stond Das Pop weer in voor de productie en zorgen Younes, Jonas, Jimmy en Georgios voor retevette songs die ongetwijfeld weer wekenlang de Afrekening zullen domineren. Op 23.02 live in de Leuvense rocktempel. 

support act
Bed Rugs
Bekijk video

Uit de assen van Rock Rally-finalisten The Porn Bloopers herrees Bed Rugs. De heren vinden het perfecte evenwicht tussen bloedeerlijke popsongs en met wat subtiele psychedelica afgekruid gitaargeweld. Het eerste single What Does it Mean staat in de Afrekening en is een voorsmaakje van hun debuut 8th Cloud. Helden als The BeatlesGrandaddy, Sparklehorse, The Flaming Lips en Imaad Wasif zijn nooit ver af.