24.03.12

DaFunk presents: Joker & LeFtO

Locatie: Musicafé, Muntstraat 5, 3000 Leuven
Doors: 22:00

Wegens studiowerk zegt Hudson Mohawke zijn djset in Leuven af. Een spijtige zaak, maar er is ook goed nieuws: Joker komt wel af én met LeFtO hebben we een heel waardige vervanger

De ticketprijs wordt verlaagd van €11 in vvk naar €6 en van €14 naar €8 aan de kassa. 

Omdat de termijn is verstreken worden aangekochte tickets niet langer terugbetaald.

Joker
Bekijk video

Joker is een 20-jarige producer en DJ en brengt de nieuwste, friste dubstep die de purple scene van Bristol perfect vertegenwoordigt. Zijn invloeden komen van Dr. Dre, G-funk en videogames. In 2009 werd hij gekroond tot "King Of Bass Music" door XLR8R Magazine en in oktober 2011 bracht hij zijn debuut The Vision uit. Op 24.03 in Leuven!

LeFtO

Volgens velen terecht beschouwd als de beste DJ van België en ver daarbuiten. Elke week host LeFtO zijn eigen radioshow op Studio Brussel en draait daar onuitgegeven nieuwe singles, waanzinnige remixes en vergeten classics. Als DJ brengt hij van in Amerika tot in Japan de mensen aan het dansen en dat zal op M-idzomer niet anders zijn. In 2010 warmde hij op voor Leela James, deze editie zorgt hij voor de perfecte introductie van Jazzanova en José James

Uphigh DJ-set

Als support van Ghostpoet begin februari bewijs Uphigh Collective er live meer dan te staan. Ook als dj's maken ze indruk en draaien bijzonder strakke remixes, nieuwe tracks van het collectief en überdope shizzle. Very Cool, Very Uphigh!

Le Cousin

Le Cousin maakte vroeger deel uit van NASA, maar verovert nu op zijn ééntje de electronica-wereld. Begin januari verscheen zijn eerste EP op Broken Music. Whistla, SCNTST, BBC Radio 1Xtra en Studio Brussel waren enthousiast en terecht! De mix van 4/4 house en techno met de pompende rythmes, basslijnen en melodieën  van UK Bass en 3Ball music is meer dan aanstekelijk en brengt lijf en leden in beweging.

Mophito

Dafunk-promotor Mophito sluit naar goede gewoonte het feestje af. Het beste van 2bass, dubstep, techno en house

Hudson Mohawke (Afgelast)

Wegens studiowerk zegt Hudson Mohawke last-minute zijn dj-set in Leuven af.