10 februari 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€21 - €24

Voordeelprijs

Cultuurkaart KULeuven: €18 - €21

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Morgan Heritage

Het concert van Morgan Heritage op 21 oktober werd geannuleerd door logistieke redenen. Het nieuwe concert in Het Depot zal plaatsvinden op 10 februari! Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen terugbetaald worden. Indien u uw tickets wilt laten terugbetalen, gelieve dan voor 8 januari te mailen naar ticket@hetdepot.be.

Met een muzikale carrière van meer dan twintig jaar, vijftien albums op zak én een Grammy Award voor hun album 'Strictly Roots' uit 2015 mogen de nazaten van de legendarische Jamaicaanse reggaezanger Denroy Morgan zich met recht ‘The Royal Family of Reggae’ noemen.

Broers en zus Morgan opereren sinds het droppen van hun debuutalbum 'Miracles' in 1994 onder de naam Morgan Heritage. Met 'More Teachings' schoten ze in 2001 naar de top. En kijk eens aan: na meer dan twintig jaar aan rootsreggae hits, wereldwijd uitverkochte clubshows en festivaloptredens staan ze daar nog steeds. Nummers als 'A Man Is Still A Man', 'Don’t Haffi Dread' en 'Down By The River' zijn uitgegroeid tot ware reggae anthems.

Ook op hun nieuwste plaat 'Avrakedabra' blijft de band de grenzen van roots reggae verleggen, door R&B, hiphop en zelfs dubstep aan hun sound toe te voegen. Roots meets pop meets dancehall: laat je in februari meevoeren door deze feelgood family spirit!

Jemere Morgan Support act

De support act wordt verzorgd door another brother of the reggae hood: Jemere Morgan. Jemere is geen onbekende voor main act Morgan Heritage. Hij trad al snel in de voetsporen van zijn vader Gramps Morgan (lid van Morgan Heritage) en grootvader en starte een carrière in de reggae-scene. De Jamaicaan releasete zijn debuut ‘First Kiss’ in 2011 en kwam afgelopen jaar nog met zijn jongste worp ‘Transition.