20 december 2015

Deuren 14:00
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€30 - €33

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €28 - €30

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Emma Bale Support act

Als voorprogramma verschijnt Emma Bale met haar geweldige stem ten tonele. Dit zestienjarige singer-songwriter talent scoorde met haar pakkende cover van Kodaline's 'All I Want'. Haar single 'Run' ging verder op dat elan en wekt ook in de buurlanden enige interesse. Overtuigd van haar talent nodigt Milow haar met veel plezier uit voor zijn beider Homecoming optredens.

Milow

Milow komt weer naar huis voor de kerstdagen!

Sinds zijn debuutplaat in 2006 groeide singer-songwriter Milow uit tot een muzikaal talent met onder meer allerlei Europese radiohits, platinum albums, uitverkochte zalen én een eigen platenlabel. Op dit moment is hij volop bezig met het afwerken van zijn nieuwe album. Wij zijn dan ook heel trots dat Het Depot nogmaals de kerstdagen mag inzetten met een uniek concert van Milow.

Wie de voorbije jaren bij zijn Homecoming Christmas Concerts kon zijn, herinnert zich zeker nog dat Milow live aan het werk zien een totaalervaring is. Tickets kopen en zalig meegenieten is dus een must. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van de exclusieve eindejaarsconcerten in Het Depot naar een goed doel. Ook dit maal is dat het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

De kerstconcerten van Milow in Het Depot zijn altijd uniek. Dit jaar zal u Milow op 19 en 20 december solo aan het werk kunnen zien en daarenboven nodigt hij enkele van zijn muzikale vrienden uit. Zondag 20/12 kan u zelfs met het hele gezin komen, want dan geeft Milow een namiddagconcert.

Daar moet u bij zijn, dat staat vast.