18 december 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 30 - € 33

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 28 - € 30

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Milow - Homecoming Christmas Concert

Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be.

Sinds zijn debuutalbum 'The Bigger Picture' in 2006 groeide de Leuvense singer-songwriter uit tot een muzikaal talent met onder meer allerlei Europese radiohits, platinum albums, uitverkochte zalen, 12 MIA's én een eigen platenlabel.

Met zijn nieuw album 'Modern Heart' slaat Milow muzikaal een gloednieuwe richting in. Hoewel hij elementen van alternatieve R&B en hip-hop productie introduceerde, blijft het recept ongewijzigd: catchy oorwurmen met herkenbare teksten. Slechts vier maanden had Milow nodig om meer dan 25 miljoen streams te vergaren voor hitsingle 'Howling At The Moon'.Onder een moderne productie schuilt dezelfde emotie als in de hits 'You Don't Know', 'Ayo Technology', en 'Little In The Middle'.

Wie de voorbije jaren bij zijn 'Homecoming Christmas Concerts' kon zijn, herinnert zich ongetwijfeld dat Milow live aan het werk zien een totaalervaring is. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van dit exclusief eindejaarsconcert naar een goed doel. Ook dit jaar is dat het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Milo Meskens Support act (20:30)

Milo Meskens debuutsingle ‘Here With Me’ werd begin 2016 meteen gebombardeerd tot hotshot door StuBru. Eén maand later stond het nummer zelfs op nummer één in De Afrekening (StuBru) en werd het nummer ook grijsgedraaid op radiozenders MNM en Q-Music. Het nummer, dat in België één van de grote radiohits van 2016 is, werd later ook opgepikt door meer dan vijftien radio’s in tien verschillende landen.

Solo of met een live band brengt Milo Meskens een mix van pop, folk en blues met referenties naar artiesten als Ben Howard, Jeff Buckley, James Bay en anderen.