17 mei 2017

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€27 - €30

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €24 - €27

Hooverphonic

Hooverphonic viert haar twintigjarig bestaan met een ijzersterk negende studioalbum In Wonderland’. Dit album werd niet ingezongen door één leadvocal, maar door verschillende vrouwelijke én mannelijke stemmen. Bijgestaan door een tienkoppig strijkersensemble en meerdere intrigerende, karaktervolle gaststemmen zakt de Belgische band af naar Het Depot. Verwacht u aan nieuwe én oude hits, de laatste soms dicht aanleunend bij het origineel of in een ander jasje gestoken. Hooverphonic scoort al twintig jaar hits aan de lopende band. Het succes van de single, het funky ' Badaboum ' is hiervan het zoveelste bewijs.

Eli Goffa Support act

Support-act wordt verzorgd door Eli Goffa. Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, die dampte van de rock, blues en roots, raakte Eli Goffa voorgoed gepassioneerd door Americana muziek. Deze elementen hoor je ook verwezen zitten in zijn muziek die hij met adembenemende songwriting tot leven brengt.

Met David Poltrock als producer aan Eli's zijde werden al verscheidene songs en lijfgeuren vereeuwigd in de studio met als resultaat indrukwekkende Americana, roots en soul. Voor deze support-act van Hooverphonic speelt Eli Goffa samen met zijn producer aan de keys. Kortom: garantie voor een uniek en buitengewoon moment.