20 september 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Isaac Gracie

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Brits muzikant Isaac Gracie heeft zomaar even de wereld aan zijn voeten liggen. Als zoon van poëet Judith Gracie wist hij als geen ander op zijn veertiende al songs te schrijven. Zijn muzikale carrière ging van start toen hij in 2015 een demo van ‘Last Words’ opstuurde naar BBC Introducing. De track werd meteen opgepikt door onder andere Annie Mac, Zane Lowe en John Kennedy.

Isaac Gracie heeft qua live performances al heel wat moois op zijn conto. In het najaar van 2015 trok Gracie op tournee met The Japanese House en Michael Kiwanuka als support act en speelde hij een headlinershow in een uitverkocht The Waiting Room, die hij liet verzilveren op het livealbum ‘Songs in Black and White’ (2016). De Brit liet zijn songs ook weerklinken op UK’s grootste festival Glastonbury, SXSW en Latitude Festival.

In 2017 begint Gracie aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hij trok een paar maanden geleden richting de studio om er te werken aan zijn eerste langspeler. En op 20 september kan u zijn fonkelnieuw debuutalbum helemaal gratis ontdekken in ons Depot Café!